Základní tisk – co je dobré zajistit pro svou firmu?

Estimated read time 3 min read

Tisk a obecně tiskoviny jsou důležitými věci, které ve firmě nespočetněkrát oceníte. S jejich pomocí bude vidět váš produkt, váš výrobek, služba nebo přímo vaše firma. Doba internetu sice dává ustoupit kvalitním tiskovinám, ty však jsou důležité a v mnoha ohledech jsou lidé stále stereotypní a raději si prohlédnou nabídku v dobrém katalogu, který bude barevný a doplněn základními informacemi než sledovat stránky na internetu. Neponechejte tedy nic v náhodě a tisk zabezpečte od opravdových profesionálů. Je to jednoduché!

Zlepšit základní tisk bylo mé heslo

„Do firmy jsem nastoupila jako asistentka. Bavilo mě to, po dvou měsících jsem zjistila, že ač mám svou pozici, často můžu zasahovat i do těch ostatních. Tak se to dělalo, když někdo měl nápad, který přesahoval jeho pozici, řekl to. Když se to přijalo a osvědčilo, dostal dotyčný odměnu za nápad. Vyzkoušela jsem to taky, nelíbili se mi tiskoviny, které firma předkládala zákazníkům. Chápu, že při velkém objemu se firma snažila tisknout vše levně, ale bylo to nekvalitní. Nabídla jsem, že se poohlédnu po nové tiskárně. Nejdřív jsem dostala povolení na levný tisk letáků a pak se uvidí“ popisuje Marie.

„Vybrala jsem ABC tiskárnu, která se mi líbila poměrově cenou a kvalitou. Letáky přišly, vypadaly skvěle. To uznal i sám šéf. A když mu prvních deset zákazníků letáky pochválilo, dostala jsem zelenou na další postup. Tisk brožury byl mým dalším krokem, aby naší obchodní zástupci měli u sebe katalogy, ve kterých bude naše nabídka i s popisem. Ten poté obchodní zástupci doplní, zodpoví všechny otázka a mnoho dalšího“ popisuje, co všechno ve firmě změnila.

„Na dni firem, který se pořádá v našem kraji, jsme si postavili stánek. Chtěla jsem, aby vše vypadalo dobře, takže byl řešením levný roll up, který firmu v krátkosti představil a všem okolo dal vědět, jaká jsme firma a, co nabízíme. Navíc tento roll up nám po akci zůstal, takže ho můžeme využívat dál“ uzavírá Marie.

Další články

Další články autora